Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Hus på landet med stor trädgård och möjlighet till bete  (läst 933 gånger)

Aasa

  • Inlägg: 17
    • Uppland
Uppland Hus på landet med stor trädgård och möjlighet till bete
« skrivet: 07 jun-23 kl 09:17 »
Hus i lantligt läge nära Vattholma uthyres för längre tid. Bekvämt cykelavstånd till pendeltågsstation (tåg till Uppsala 13 minuter), skola F-6, ca 2,5 mil norr om Uppsala.
Huset är ursprungligen ett torp från 1700-talet men ombyggt till skola i slutet på 1800-talet och renoverat för permanentboende på 80-talet.  Boytan är ca 125 m² med 3-4 sovrum, vardagsrum, kök och matrum samt en skolsal om ca 55 m² samt ett stort förråd inne. Stor uppvuxen trädgård och möjligheter till odling. Tomten delas med oss, vi har grannhuset men bor inte där permanent för tillfället. Vi har ett litet arrende på ett par ha närmast tomten med skogsbete och möjligheter till mer bete finns nog i närheten. En av grannarna kan eventuellt ha plats i stall om ni har häst och kommer överens med dem om det.
Uppvärmning med pelletspanna och möjlighet att sänka kostnaden med vedeldning i kamin. Vatten från egen brunn. Fiber indraget. I uthuset finns ett garage. Tillgång till vedeldad bastu som finns i gamla bykhuset. Huset är i ganska gott skick men för den händige finns det förbättringsprojekt som kan göras och möjligheter till hyressänkning motsvarande nedlagt arbete efter överenskommelse, tex behöver fönstren lite kitt och färg. Möjlighet till snar inflyttning. Vi letar i första hand efter hyresgäster som vill stanna länge och prioriterar därför sökande utifrån hur bra vi tror att ni kan ta hand om stället och hur vi kan trivas ihop som grannar.
Hyra 12 000 per månad, exl. uppvärmning mm (kallhyra)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

338 gäster, 7 användare (2 dolda)
xaelanar, Nina W, per.martinsson, Adels, Oskari

* Forum

* Om tidningen Åter- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser