Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Lappland Läs det här innan du annonserar!  (läst 8358 gånger)

skräptanten

  • Jane of all trades
  • Inlägg: 3916
  • Självhushållare på svennebanan-PRAO
    • Småland
Lappland Läs det här innan du annonserar!
« skrivet: 26 feb-20 kl 08:52 »
Hej!

Kul att du vill annonsera här på Bostad finnes-tavlan!

Vi har dock en viktig regel som gäller på hela alternativ.nu, och det är att detta är ett forum som handlar om självhushållning. Det innebär att den bostad du erbjuder ska ha någon slags möjlighet till självhushållning. Lägenheter har oftast inte det, och därför kommer lägenhetsannonser tas bort.

Det är också bra om din annons är tydlig, skriv en rubrik som kortfattat beskriver bostaden och välj det landskap där bostaden finns. Skriv utförligt i annonstexten om bostaden; var den ligger, hur den upplåts (hyra, köp, byte, arrende), hur stor den är (kvadratmeter och/eller antal rum), hur det är med infrastrukturen (el, vatten, avlopp, fiber, fast telefon, kollektivtrafik) samt om uppvärmning och möjligheter till matlagning. Berätta också om odlings- och/eller djurhållningsmöjligheter. Är det en större fastighet är det intressant att veta hur mycket åker, bete och skog som finns, och om det finns bodar och andra hus på fastigheten. Sist men inte minst - priset! Ange vad det kostar och vad som ingår.
Har du bilder och/eller länkar till bostadsförmedlingssajter kan du lägga upp dessa i annonsen.

Lycka till i ditt sökande efter nya människor till din bostad!
/skräptanten, moderator
Mjölk ger starka ben. Ekeby-utgödsling ger starka armar också.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

248 gäster, 4 användare
xaelanar, [nomnom], Besksöta, Tur-Johan

* Forum

* Om tidningen Åter- Mycket intressanta uppslag! Blev väldigt sugen på att skaffa höns. Efter större delen av renoveringarna på huset är klara så ska jag bannemig också skaffa mig några höns!
/Dennis Bengtsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser