Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Torp-kollektiv  (läst 468 gånger)

Miramis

  • Inlägg: 1
    • Småland
Torp-kollektiv
« skrivet: 01 maj-23 kl 14:02 »
Ett mini-kollektiv med vegansk inriktning i södra Östergötland söker nya medlemmar.

Plats finns för 2-3 personer.

Boendet består av två äldre torpstugor med enkel standard. Rinnande kallvatten från kran i trädgården under sommartid. Annars hämtas vatten med hink direkt ifrån brunn. Husen värms med vedkaminer och har utedass.

Dom två stugorna ligger lugnt och avskilt belägna i varsin skogsglänta med närhet till en sjö. Finns möjlighet att låna kanot.

En i kollektivet har flyttat ut och för närvarande är det en person som bor permanent. Finns även vänner som kommer och bor i perioder. Våra intressen innefattar miljömedvetenhet, veganism, att leva hälsosamt, vara i naturen, yoga, meditation och olika former av skapande och kreativitet. Det bor också katter här.

Vi välkomnar människor som vill leva stillsamt, enkelt, naturnära, drogfritt, giftfritt och veganskt.

Vår vision är att hitta en skön balans mellan det egna och det gemensamma. Vi har t.ex. skapat en meditationsgemenskap och sitter gärna en stund tillsammans på morgon och kväll. Utöver det äter vi ihop vissa dagar i veckan och delar då ansvar för matlagningen. Vi tycker om att dela på arbete och hjälps åt med det praktiska kring stugorna. Hus- och trädgårdsarbete finns oftast i överflöd och utrymme finns att vara kreativ även där. Är du händig är det ett stort plus. Vi drömmer om att bygga små krypin i form av tiny houses och vill även bygga en hållbar gemenskap där vi tar tillvara på varandras resurser och försöker leva lugnt, stressfritt och glädjefyllt.

Hyran kan komma att variera lite beroende på hur många vi blir.

Hör gärna av dig om detta låter som något för dig!

/Miramis


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

229 gäster, 2 användare
Galaxie, kloge74

* Forum

* Om tidningen Åter- Har läst tidningen hos en vän tidigare, men nu har jag äntligen kommit mig för att prenumerera själv. Ser fram mot mitt första nummer.
/Marie-Louise

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser