Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Thymol  (läst 279 gånger)

Thymol
« skrivet: 26 sep-21 kl 20:36 »
Hej! Är ny sen 1 år tillbaka som biodlare. I år har jag behandlat med thymol i kupan och tycker att bina beter sig konstigt. Är det någon annan som upplevt det? Dom är utanför på flustret och verkar skakiga i sitt rörelsemönster dom ger sig på några bin och biter i dom som att dom vill ha bort dom. Jag fodrade med bifor samtidigt som jag la in bitarna med thymol. Kan det vara så att andra bin försöker röva och därför blir attackerade? 🤔🐝

 

Små

  • Inlägg: 891
    • Skåne
SV: Thymol
« Svar #1 skrivet: 28 sep-21 kl 20:07 »
Jag tror att svaren uteblir för att om det är tymolkristaller som du använder så tror jag inte många här använder det genom att lägga kristallerna direkt i kupan. Kanske om du beskriver lite mer.

Röveri är sällan bara några få bin, det sprider sig fort.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

317 gäster, 1 användare
LottaLuvin

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser