Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lantmäteriet ärende  (läst 339 gånger)

ojoj

  • Inlägg: 90
Lantmäteriet ärende
« skrivet: 16 jun-24 kl 13:01 »
Varför får jag ett ärende nummer,  hos lantmäteriet , när grannen , ska stycka av tomter , där de ska behålla en remsa på ca 10 m , mot våran fastighet.
 

 

Anders G.

  • Inlägg: 1042
    • -
SV: Lantmäteriet ärende
« Svar #1 skrivet: 17 jun-24 kl 08:28 »
Ring/skriv till Lantmäteriet och fråga. Du är ju berörd granne, inga konstigheter.

edit: Läste "var får jag". Varför gör ditt inlägg ännu konstigare. Naturligtvis skall grannfastigheter informeras, du har fått information.
« Senast ändrad: 17 jun-24 kl 08:52 av Anders G. »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

430 gäster, 3 användare
L.Nilsson, lauralisa, skräptanten

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser