Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Goa själar i Värmland, nya vänner  (läst 582 gånger)

lisam

  • Inlägg: 6
    • -
Goa själar i Värmland, nya vänner
« skrivet: 16 maj-22 kl 14:49 »
Hej,
Jag är bosatt i Arvika sedan 3 år men känner inte så många här. Önskar skaffa fler vänner.
Finns det några goa själar i Värmland?
Jag bor i en lägenhet i stan, lever inte så självförsörjande som kanske de flesta här gör men tycker väldigt mycket om detta forum.
Är tjej 31 år. Har en liten tax. Har precis flyttat från min partner vilket också varit en "anledning" till varför jag inte känt behov av att skaffa fler sociala kontakter. Så nu har jag skaffat egen bil så är lätt att kunna ta sig runt mer nu också :)
Jag är rätt ambivert, tycker om att göra sociala saker men är inte så van att vara initiativtagare till att hitta på saker, antar mina vänner då jag växt upp varit mycket bra på detta då jag inte lärt mig. Är inte heller bra på att planera men försöker här nu lite i alla fall :)
Hör av er om ni finns i Värmland eller närheten och också önskar mer socialt/nya vänner :)

Swerace Trading

  • Inlägg: 1
SV: Goa själar i Värmland, nya vänner
« Svar #1 skrivet: 09 sep-22 kl 07:36 »
Hej,henrick heter jag och är lite i samma sits som dig,bor lite utanför arvika men känner just inga människor här,jag är nyligen skiljd och bor nu mer ensam i ett hus på ett ställe som heter brumsberg och här är medelåldern 104 år och jag är bara eller bara men 42,jag har också en hund som heter Melker och han är ju min bästa vän så klart..jag har spelat i massor med band och spelar dom flesta instrument ,tävlar i rally och gillar att fiska bland annat ..jag är super social (adhd) kan va jobbig ibland men då betyder det att jag gillar den jag pratar med bara,inte alla dagar givetvis men dom vänner jag har där jag kommer från säger dom gillar mig för att jag är mig själv och jag gör oftast folk glada på ett eller annat sätt..jag har varit med om hur grymt livet kan va så jag är den folk ringer när dom har det tufft och sätter alltid alla andre före mig själv men det är bara sån jag är..skulle va skit skoj att få en vän i trakterna faktiskt så vill du så tar jag gärna en hundpromenad i Arvika parken med dig..jag har tel nr 0728382756 om det är lättare att skriva ett sms..vore kul om du svarade för det skulle göra min dag..ta hand om dig mvh henke


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

196 gäster, 4 användare
Luffsen, ärt, DennisCA, beekeepern

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser