Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lugn och skötsam barnfamilj söker billigt boende för kortare eller längre tid  (läst 149 gånger)

Det är inte det lättaste att veta vad man ska skriva när man inte riktigt vet vad man söker :)

Kan väl börja med att presentera oss lite kort: Vi är en familj bestående av mamma, pappa och våran 4-åriga son. Vi bor i dagsläget i Uppland men vill flytta till Värmland. Vi är dock öppna för alla förslag. Vi är lugna och skötsamma, och vi har aldrig varit sen med en enda hyra.

Vi söker: Ett billigare hus/gård att hyra, antingen kortare tid (från oktober/november och några månader framåt) eller längre tid. För kortare tid, fram till våren, kan vi tänka oss att bo vart som helst. Gäller det en längre tid så vill vi dock helst bo i Värmland.

Storleken på bostaden och liknande har mindre betydelse. Att det finns toalett, dusch, värme och dylikt är förstås viktigt men i övrigt har vi inga egentliga kriterier. Vi hjälper gärna till med enklare renoveringar eller omvårdnad av hus/tomt och liknande.

Som sagt, vi är öppna för förslag. Vi hoppas dock att vi kan hitta någonting att flytta till i oktober eller november, och vi vill som minst hyra fram till mars/april.

Kanske finns det någon här som har ett vinterbonat fritidshus som inte används under vintern? Någon som ska resa bort eller bo utomlands en tid? Någon som har ett mindre hus som inte används, och som kanske behöver fixas lite?

Oavsett vad ni har så får ni gärna ta kontakt med mig. Vi är som sagt öppna för alla förslag. Berätta framför allt vart det ligger, hur stort det är, vad som finns/inte finns samt vilken hyra ni har tänkt. Självklart vill jag gärna se bilder också.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Jättenöjd och glad över tidskriften Åter!
/ Märit

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser