Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Hönshuset Gullan  (läst 110 gånger)

FruLofgren

  • Inlägg: 1
Hönshuset Gullan
« skrivet: 29 jun-20 kl 17:10 »
Hallå

Jag undrar om någon har erfarenhet utav detta hönshus som finns att köpa på Granngården https://www.granngarden.se/honshus-gullan/p/1237250

Vi har ett mindre uthus som vi kan/ska bygga om till hönshus, men jag funderar på om detta kanske skulle kunna vara något att börja med för att testa om höns är något för oss innan vi bygger om.

Sen om jag faller för höns (vilket jag misstänker jag kommer göra) tänker jag att detta kanske skulle kunna vara något att använda när man introducerar nya höns till sin befintliga flock.

Tack på förhand för svar


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

427 gäster, 11 användare (2 dolda)
Mahok, 127, Thomas Mende, alternaiv, mattias_33, Ett svart får, Lilla Hult, Ping, Hugo-

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser