Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Släppa ihop kycklingar med unghöns  (läst 153 gånger)

Niklas Wallskog

  • Inlägg: 1
Släppa ihop kycklingar med unghöns
« skrivet: 25 maj-20 kl 13:54 »
Hej, jag är ny här, har säkert skrivit i fel tråd. Jag har 12st kycklingar som är 4 och 5 veckor gamla, som för närvarande bor inne i hönshuset. fast i pallkrage med nättak. (2 kragar högt)när kan ja släppa ihop dem med dem andra 5, som är 13 veckor gamla?😊 Jag har en liten ”dörr” så dem små skulle kunna gå ut om dem vill när det blir dax. Men dem större är väldigt elaka mot de små när någon av dem har gått ut när ja provade förut idag. Mvh Niklas


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser