Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Portugal  (läst 221 gånger)

anjo

  • Inlägg: 38
    • Södermanland
Portugal
« skrivet: 31 dec-19 kl 08:41 »
Jag börjar intresserar mig för ett liv i Portugal. Tänker mig odling till husbehov och gärna även nån typ av försörjning. Har i dags läge en liten bio-dyn gård i Sörmland men tappar glöden i detta land. Någon som har erfarenhet ,tips? 

 

Vasa

  • Inlägg: 72
    • -
SV: Portugal
« Svar #1 skrivet: 31 dec-19 kl 13:29 »
Tjena, Nästan samma här med vad gäller glöden, inte för att det är nåt fel på Sverige(fortfarande ett av bästa i världen) men känns lite som man vill ta mer ut av livet men men jag har ett annat land i sikte annars hade detta varit nåt för mig också.

Den här användaren https://www.alternativ.nu/index.php?action=profile;u=59249 kanske kan fortfarande vara intresserad av ett kollektiv samarbete i varmare klimat.

Och det här forumet kan vara användbart i framöver vid skapande av internationella kontakt, redan finns en öppen tråd angående Eco farm kollektiv, här är den https://www.expat.com/forum/viewtopic.php?id=865385

Lycka till!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser