Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Östergötland Göingebock Hannes med genbanksintyg  (läst 709 gånger)

Fridhemmet

  • Inlägg: 42
  • Fridhemmet och Krågedal det är jag!
    • Östergötland
Östergötland Göingebock Hannes med genbanksintyg
« skrivet: 25 mar-20 kl 05:34 »
Nu är Hannes, till salu. Han är född 27 dec-19, så nu dags att flytta o föra sin värdefulla gener vidare, då han har "Tranetorp" i sig så är han visst extra värdefull. Hannes mor Är Hilma , Fadern är Evert. Han är trevlig o van vid människor o andra djur. Vi finns i södra Östergötland, vi kommer nu också få fler Killingar som också säljs med fördel att bevaras i genbank. Ni får gärna fråga o bilder har jag
är en positiv med stort djurintresse. Har hund, katter Gotlandskaniner, Kindahöns, Göingegetter och en Tinkerhäst... Jobbar som hund/kattfrisör. Hemservice, köksbiträde  ;)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

402 gäster, 13 användare (6 dolda)
MickeMård, Pullarius, terrawatt, Ett svart får, Banelinjen, alternaiv, t_n

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser