Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Gård säljes i Gnosjö i västra Småland  (läst 602 gånger)

Smaland19

  • Inlägg: 3
    • Småland
Småland Gård säljes i Gnosjö i västra Småland
« skrivet: 06 sep-19 kl 18:45 »
Efter flera generationer inom släkten säljes nu gården som ligger cirka 2 km utanför Gnosjö samhälle. Boningshus med ladugård, garage och lillstuga tillsammans med drygt 28 hektar mark fördelat på åker- och betesmarker och skog med jakträttigheter. Här finns goda möjligheter att både hålla djur och odla för att bli mer självförsörjande samtidigt som man bor tryggt och lugnt nära naturen. Gården ligger i den lilla byn Hagshestra, som ligger på bekvämt avstånd från allt vad samhället erbjuder. Cirka 2 km till busshållplats och förskola, 4 km till centrala Gnosjö med affärer, vårdcentral, skolor och tågstation där kust till kusttåget mellan Göteborg och Kalmar stannar. Tåg till Göteborg ca 1h 45 min, buss till Värnamo ca 35 min. Samhället och bygden har ett unikt företagsklimat med många små och medelstora företag som erbjuder arbetstillfällen och fina nätverk för den som vill starta egen verksamhet. 1,5 km till badplats. Försäljningen sker via mäklare, så all kontakt genomförs med dem:  https://www.lrfkonsult.se/fastigheter/virkesrik-jord-och-skogsfastighet/

Smaland19

  • Inlägg: 3
    • Småland
SV: Gård säljes i Gnosjö i västra Småland
« Svar #1 skrivet: 12 sep-19 kl 16:21 »
Första visningen är klar, men det är bara att höra av sig till mäklaren för fler visningar vid intresse.

Smaland19

  • Inlägg: 3
    • Småland
SV: Gård säljes i Gnosjö i västra Småland
« Svar #2 skrivet: 22 sep-19 kl 18:56 »
En vecka kvar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

525 gäster, 11 användare (1 dolda)
Tångräkan, 127, fishfinder, javill, Johaniskogen, Klasb, eskil74, smak, Gattuso988, MantaMania

* Forum

* Om tidningen Åter- Köpte numret främst för att jag tänker lära mig spinna, men förutom det fanns mycket annat intressant, som skötsel av naturbetesmarker och hoppfulla nybörjarbrev!
/Johanna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser