Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Östergötland Östgötaträff söndag den 30 juni  (läst 439 gånger)

Högnemobon

  • Inlägg: 6
    • Östergötland
Östergötland Östgötaträff söndag den 30 juni
« skrivet: 14 jun-19 kl 21:39 »
Jag bjuder in till östgötaträff söndag den 30 juni, från kl 13. Platsen är hemma hos mig, ca två mil söder om Linköping på västra sidan av sjön Stora Rängen. Anmäl via PM för exakt plats och vägbeskrivning. Av praktiska skäl får jag begränsa till 10 personer.

Inga särskilda planer för vad som ska hända, utan det skulle bara vara skoj att träffa andra intresserade och diskutera. Själv tillhör jag nog Svensson-flanken av de som läser här. Jobbar heltid och bor i ett fullt modernt hus, och hänger på Alternativ ibland mest på grund av intresse för odling och kulturhistoria. Trädgården innehåller ca 40 m² grönsaksland, växthus samt en hel del fruktträd, bärbuskar och ätliga perenner. Hoppas det intresserar någon. Är det någon som sysslar med ett portabelt hantverk får ni gärna ta med och visa upp, själv vill jag men har inte kommit igång.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

247 gäster, 7 användare (1 dolda)
ome, Nina W, Rogers, Lugnebergagård, Jesus Kristus Är Guds Ord, Ek

* Forum

* Om tidningen Åter- En tidning med djupa rötter.
/Margit

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser