Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Ångermanland Getter bockar och baggar  (läst 513 gånger)

Hörners lantbruk

  • Inlägg: 17
    • Ångermanland
Ångermanland Getter bockar och baggar
« skrivet: 19 maj-19 kl 10:46 »
Åtta st getter varav tre äldre och fem yngre. Tre av dom har killing vid sidan. 500:-/st+moms (killing ingår med geten).
Två st bockar (handjur get) halvårsgamla. 300:-/st+moms.
Fyra st baggar (handjur får) halvårsgamla. 300:-/st+moms.
Ingen Mstatus/Cstatus.
Köpare har SEnr. Säljs till liv eller slakt, men vi kan inte hjälpa till att slakta, det får en köpare sköta själv. Getterna kan hämtas tidigast 12/6, bockar och baggar kan hämtas redan nu. Finns mellan Sollefteå och Bollstabruk.
Bilderna va för stora att lägga in men kan ses på lantbruksnet http://lantbruksnet.se/lantmarknad/sok/annons.php?aid=140601
Mvh Elin o John


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser