Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Värmland En community fri från speciesism  (läst 1073 gånger)

zoocialART

  • Inlägg: 27
    • Värmland
Värmland En community fri från speciesism
« skrivet: 12 apr-19 kl 17:57 »
En community och fristad fri från speciesism

Tänk att samla alla kunskaper och erfarenheter till en fysisk plats som kan bli en mötesplats för bildning fri från speciesism och istället för respekt för allt levande. Det skulle bli en plats där alla våra kunskaper förenas i en folkbildningsmässig organisation som i slutändan kan bli en folkhögskola och/eller ett studieförbund som verkar för ett bättre klimat och empati för allt liv.

Tänk om platsen även kan bli en camping som serverar vegansk mat eller vandrarhem med grillplatser fria från likdelar. Eller en badplats som är fri från döda djur i picknick form.

Tänk om vi även kan producera veganska produkter i en industrilokal och ha en ateljé för konst som sprider våra budskap.

Tänk om några även kan bo där som volontärer och hjälper de fria djuren i fristaden och några bor permanent och andra kommer på besök över en helg. Vissa kanske bara vill komma för att få stöd och tröst i utanförskapet eller mobbing av speciesister.

Vi är iaf några personer som vill detta och om vi blir fler så kan vi dela på kostnaden och skapa en stiftelse av det första våldsfria minisamhället som kan bli en inspiration till samhället för övrigt. Vi är också en av Sveriges äldsta fristäder; förenadedjur, som står redo med all vår 23-åriga erfarenhet av att driva fristad för andra djur.

Här i Värmland finns en plats som denna till salu. Ägarna är villiga att gå ner i pris och vi är redo att sälja gården och lägga en halv miljon i projektet. Vilka vågar hoppa på 2000-talets mest spännande projekt? Vilka är redo att lämna det antropocentriska stadslivet och bygga en ny stadsmiljö? Helt i linje med dina värderingar?

Hör av dig till mig: lisa.angstrale@gmail.com

folkögskolelärare och
ordf. förenadedjur och initiativtagare till Gaiaskolan - en skola fri från speciesism.

www.forenadedjur.se

postveganschool.blogspot.com/

zoocialART

  • Inlägg: 27
    • Värmland
SV: En community fri från speciesism
« Svar #1 skrivet: 17 okt-19 kl 16:12 »
puffs e li puff puff ::)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

368 gäster, 7 användare (1 dolda)
seeker, Skröpeltorparn, Haardhandske, skogaliten, H2O, Anders Wizping

* Forum

* Om tidningen Åter- Reportaget om ostkursen gör att man blir så sugen!
/Sanna h

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser