Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Åland Vår /sommar i skärgården  (läst 420 gånger)

Stormskärsmaja

  • Inlägg: 2
    • Åland
Åland Vår /sommar i skärgården
« skrivet: 11 apr-19 kl 12:04 »
En trevlig stuga finnes mot hjälp några timmar per dag på gården. Jag bor ute i Ålands skärgård, här är lugn och ro och underbart vacker natur. På gården finns några hästar, höns, kaniner, honungsbin och en gårdshund. Ekologisk trädgård, lite vallåkrar. Jag lever sunt och slösar inte våra resurser i onödan. Jobbar enbart hemma med djuren och med min odling, spelar folkmusik på fiol som hobby. Behöver hjälp med djuren och i trädgården, endast några timmar per dag mot gratis boende i trevlig, vedeldad stuga. Möjlighet till ridning finns OM du är en erfaren ryttare, har ingen säker nybörjarhäst. Från nu i april och framåt. Inte enbart i juli :). Det finns möjlighet att studera samtidigt, jobba på distans eller bara njuta och lära känna den åländska skärgården.

Erik&Jennifer

  • Inlägg: 5
    • Södermanland
SV: Vår /sommar i skärgården
« Svar #1 skrivet: 13 maj-19 kl 20:55 »
Hej. Finns detta boende fortfarande?
Vi är en familj med två barn, tre och fem år gammla och ett tredje barn som föds denna sommar. jag är 26 år och min fru 28.
Vi är väldigt intresserade av att bo på gård, odla och bygga. Jag själv har arbetat som snickare i 8 år.

MVH Erik och Jennifer


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Det här är tidningar som jag kommer hålla reda på och spara på samma ställe, de fungerar som en uppslagsbok!
/Lovisa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser