Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Vilken gris ska jag använda till att lufttorka skinkan?  (läst 221 gånger)

Skogsta

  • Inlägg: 6
    • Västmanland
Hej!

Jag har några Linderödsgrisar och idag kommer två av dem att få sin sista måltid i jordelivet.

Det är en sugga och en  mindre gylta.

Jah hade tänkt ta gyltans skinkor till lufttorkning, , men läser att sugga ör bättre till sådana ändamål. Mest tänkte jag på stoleken att gyltan (som dessutom är liten till växten) då blir det lite mera hanterbara bitar. Hur ska jag tänka ?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

199 gäster, 8 användare (3 dolda)
Torparsjäl, kretslopp, fastfrusen, Karlsdotter, Wybrewel

* Forum

* Om tidningen Åter



- Å vilken härlig tidning
/Susanne

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser