Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västerbotten Gotlandskanin ungar från genbank  (läst 846 gånger)

trollpip

  • Inlägg: 102
    • Dalarna
Västerbotten Gotlandskanin ungar från genbank
« skrivet: 17 jun-18 kl 21:05 »
Hanar från kull med nio ungar säljes. Flera av dem är rexpälsade. Finns i färgerna svart, viltfärgad och gulblå japan. Födda 15 april 2018. Bilder kan mailas.
Härstamning: Majha 567-1736 och Bruno 567-1613.

Ugnarna är nyfikna och framåt. Hanterade av barn.

Jag åker via E4 från Gävle till Umeå i början av juli och kan då ta med någon på resan.

Skicka gärna PM vid intresse!
Djurtokig 38-åring som bor på landet med snickarman, turbodotter och busson, både mainecoon och bondkatter, shettisar, ett gäng dvärggetter, en flock med hedemorahöns (genbank) och härliga gotlandskaniner i genbank.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

150 gäster, 2 användare
Jesus Kristus Är Guds Ord, Fundersam

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser