Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Östergötland Hus/Lägenhet på landet eller i mindre ort sökes  (läst 459 gånger)

Pyramiden

  • Inlägg: 1
    • Öland
Östergötland Hus/Lägenhet på landet eller i mindre ort sökes
« skrivet: 06 jun-18 kl 14:47 »
Hej,

Vi är ett skötsamt, stillsamt par som studerar vid Linköpings universitet och önskar hyra ett litet hus eller möjligen en lägenhet, på landet eller i mindre ort. Ett lugnt och naturnära läge är viktigt. Vi tycker om att pyssla med trädgård och annat och hjälper gärna till med hus, gård, djur eller dylikt om så önskas. Vi har en snäll och givetvis rumsren kisse.

Är ute efter ett boende som inte är mindre än ~ 70 kvadratmeter och som består av minst två rum, optimalt tre och gärna inte fler än fyra. Fördelaktigt om boendet är beläget relativt nära Linköping, Motala, Norrköping eller Söderköping. Vi kommer ha skaffat bil innan flytt, men det vore trots det bra om det i någon mån finns kollektivtrafikskommunikationer inom gång- eller cykelavstånd. Viss odlingsmöjlighet skulle även det vara uppskattat.

Med vänliga hälsningar
Robin & Lovisa


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser