Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Barnfamilj söker boende i norra Dalsland. AKUT!  (läst 494 gånger)

Grönöga

  • Inlägg: 184
    • Dalsland
Barnfamilj söker boende i norra Dalsland. AKUT!
« skrivet: 11 apr-17 kl 22:06 »
Hej!
Vi är en barnfamilj som akut söker boende i norra Dalsland, gärna i Åmåls kommun då vi och barnen är rotade här med skola och jobb. Gärna såklart ute på landet, med möjlighet för mindre djurhållning. Just nu har vi höns, ankor, katter och hund. Men i nuläget är ALLT av intresse. Vi vuxna är hantverkare och händiga båda två, inte rädda för att hugga i. El och vatten uppskattas, i synnerhet av vårt snart tonåriga äldsta barn men annars är vi vana vid rätt "rustika" förhållanden. Verkligen ALLT är av intresse. Som läget är nu så behöver vi någonstans att bo senast den 31 maj då vår hyresvärd behöver bo i sitt hus själv. Referenser går att få om ev uthyrning.
Med hantverket i näven, tårna i grönsakslandet, barnen i famnen, katterna på taket, hunden vid sidan och blicken på hönsen.

 

Lise

  • Inlägg: 374
    • Värmland
SV: Barnfamilj söker boende i norra Dalsland. AKUT!
« Svar #1 skrivet: 14 apr-17 kl 18:41 »
Jag bor ju 5 mil fel, men skulle det dra ut på tiden för er att hitta nästa boende då är ni välkomna här! Finns plats för både människor och djur! (Ni kan få 3 sovrum och öververandan själva och så delar vi på nedervåningen. 🙃


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser