Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  tips  (läst 1289 gånger)

Mustapeikko

  • Inlägg: 57
  • vänemöinen,gandalf,snusmumriken och jag
    • Norrbotten
tips
« skrivet: 18 maj-16 kl 21:11 »
detta kanske inte hör hemma bland örter...men la den här för hitta inget annat ämne där det passade in bättre...var ute i skogen idag och gick på en bruten gran som hade stora mängder jätte fin kåda...samlade in en hel burk och tänkte...det borde ju finnas endel olika saker man kan göra av kådan? ...alla tips mottages gladeligen...älskar själv doften så tänkte experimentera fram någon form av parfym...lukta gott för hippies

 

neonatur

  • Inlägg: 4
    • Uppland
SV: tips
« Svar #1 skrivet: 30 okt-16 kl 18:59 »
Kådsalva är ett hett tips.

40% grankåda
40% olivolja
20% bivax

smält ihop kåda och vax i skål (vattenbad) rör sedan ner oljan.

annars finns det massa olika varianter att läsa om på http://www.shenet.se/recept/kadsalva.html


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser