Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Närke Kollektiv med barnfamiljer i Örebroområdet?  (läst 1072 gånger)

friluftstok

  • Inlägg: 2
Närke Kollektiv med barnfamiljer i Örebroområdet?
« skrivet: 01 mar-15 kl 04:31 »
Hej!

Jag söker kontakt med människor som vill bygga upp någon form av kollektiv på landet i området kring Örebro. Vi är en familj med två vuxna och ett barn (4 år) och skulle vilja leva nära andra med barn i liknande ålder. Vi söker efter ett ställe med närhet till skog och där det finns möjligheter att slöjda, odla, ha lite höns, får, bin och liknande. Det är inte fullständig självförsörjning vi siktar mot, men ett liv med mer tid att leva tillsammans och skapa något fint av det vi har omkring oss.

lom

  • Inlägg: 0
    • Småland
SV: Kollektiv med barnfamiljer i Örebroområdet?
« Svar #1 skrivet: 04 mar-15 kl 13:46 »
Hej! Jag har liknande drömmar och en icke vinterbonad stuga utanför Degerfors. Det vore väldigt kul att lära känna fler alternativare i den trakten och fundera vidare med. I vår kommer jag upp redan i maj för att passa inlånade "gräsklippare" (får) hoppas vi kan ses då :) Cecilia
önskeodlare

 

Teodor Ek

  • Inlägg: 5
    • Närke
SV: Kollektiv med barnfamiljer i Örebroområdet?
« Svar #2 skrivet: 07 jun-17 kl 21:54 »
Hej!

Jag, min fru och två barn håller på och tittar på möjligheterna till en ekoby någonstans norr om Örebro, om det är intressant fortfarande. Du kan gå med i facebookgruppen "Ekoby Bergslagen" https://www.facebook.com/groups/1895526940682996/?fref=ts där alla som är mer eller mindre intresserade kan gå med. Vi är just nu i uppstartsfasen, och några av oss har setts vid ett tillfälle hittills.

Du kan också maila mig på teo.ek.84@gmail.com om du vill höra lite mer.

//Teo
Undersöker möjligheten att starta upp eller ansluta till en ekoby någonstans i området Örebro län - Dalarna. Är du intresserad eller vet någon så PMa!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Superinspirerande! Nu är jag prenumerant!
/ Pia T

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser