Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Uppland Kollektiv med stor trädgård i utkanten av Uppsala  (läst 871 gånger)

YlvaA

  • Inlägg: 7
    • Uppland
    • ylvaandersson.se
Uppland Kollektiv med stor trädgård i utkanten av Uppsala
« skrivet: 01 jun-16 kl 09:59 »
Ett rum kommer att bli ledigt i kollektivet Regnbågen, Uppsala, från och med första juli. Det är ett hus med stor trädgård bortanför Stenhagen. Vi är två kvinnor, 36 och 37 år, en man på 21 år och ett barn på 9 år som bor hos oss på halvtid. Vi har gemensam matkassa och lagar mat varsin dag i veckan. Vi äter huvudsakligen vegetariskt men ingen av oss är vegeterian. Vi gillar att odla, laga mat, umgås med varandra, musik, basta och spela fotboll. Det finns växthus och bastutunna på tomten. Vi har rullande städschema och olika städområden som några har extra ansvar för. Några gånger om året blir det fest och utöver det en del spontana festmiddagar på helgkvällarna.

Vi letar efter någon som vill bo kollektivt och dela ansvaret för hus och trädgård med oss andra. Du ska helst vara över 25 år. Hyran är 3 000 kr och i det ingår el, vatten, ved, tidningar, tv m.m.

Kontakta mig, Ylva, om du är intresserad, 0704-328426.
ylvaandersson.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

407 gäster, 1 användare
alternaiv

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser