Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vilken klippmaskin har ni och är den bra?  (läst 469 gånger)

Greenhorn

  • Inlägg: 197
    • Södermanland
Vilken klippmaskin har ni och är den bra?
« skrivet: 13 nov-13 kl 10:29 »
Efter att fått 4 snabba sparkar av en ungtjur så tappade jag maskinen i skrapgången varpå den blev dränkt i piss & strömförande... Jordfelsbrytaren gjorde INTE sitt jobb utan jg fick lite kittel:(

Den jag har är en Alfa Laval, känns rejäl men tung. Vilka kör ni med till nöt och är ni nöjda? Dyr eller billig är skit samma bara den funkar och är slitstark... Gärna "piss tät";)

 

Själv är bäste dräng

  • Inlägg: 10887
    • Östergötland
SV: Vilken klippmaskin har ni och är den bra?
« Svar #1 skrivet: 13 nov-13 kl 11:26 »
Skall du klara dig från stötar så använd en 12voltare. En fårsax med koskär borde det väl gå undan med. Klipparn har en och rekommenderade den också.  http://www.hornershearing.com/acatalog/shearing-machines.html


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser