Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Hur "gamla"  (läst 1041 gånger)

KullaVaktel

  • Inlägg: 19
  • 1 katt, 2 kaniner, 3 Bobwhite, 19 japanska jumbo
    • Skåne
    • KullaVaktel
Hur "gamla"
« skrivet: 22 apr-13 kl 08:07 »
Kan vaktlarna vara och ändå räknas som bra mat? Nu menar jag alltså, vid vilken ålder blir köttet lite tråkigare och behöver t.ex. kokas för att ätas... Någon som vet? Bra mat är det ju alltid  :P

KullaVaktel

  • Inlägg: 19
  • 1 katt, 2 kaniner, 3 Bobwhite, 19 japanska jumbo
    • Skåne
    • KullaVaktel
SV: Hur "gamla"
« Svar #1 skrivet: 22 apr-13 kl 08:17 »
OCH, vid vilken ålder kan man gå över från kalkonstart till kalkongöd på de Franska jättarna/Fläskisarna som man vet ska gå till slakt?

Henrik99

  • Inlägg: 70
    • Skåne
SV: Hur "gamla"
« Svar #2 skrivet: 22 apr-13 kl 08:36 »
OCH, vid vilken ålder kan man gå över från kalkonstart till kalkongöd på de Franska jättarna/Fläskisarna som man vet ska gå till slakt?

När vi köpte en kalkon göd säck så sa han i butiken att det kunde man ha från fyra veckor till vaktlar :)
Har fem kaniner en hund en katt två akvarium japanska vaktlar och jumbo vaktlar
en silkes höna en dvärg kochin och och snart duvor

MCS@GP

  • Gäst
SV: Hur "gamla"
« Svar #3 skrivet: 22 apr-13 kl 08:53 »
,
« Senast ändrad: 27 apr-13 kl 10:47 av MCS@GP »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

612 gäster, 2 användare
Bokohammare, Ollefund

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser