Gården är på 50 hektar varav närmare hälften är hagmark vid kusten. Det är alltså andras hagar på ömse sidor och sen är det Östersjön. Jag har gårdsbutik och står en del på marknader men det är ganska många som säljer honung så jag vet inte om marknadsförsäljning av honung är något att satsa på. Däremot kan jag störa mig på att många biodlare ska joxa så mycket med honungen, det ska vara konjak och saffran och gud vet vad, istället för att bara få vara lindhonung eller något annat gott. Och jo, jag gillar att sälja bra produkter. Bland det roligaste jag vet är att prata mat med kunder, jag odlar alltså grönsaker.
En granne som jag köper honung av tar 50 spänn burken.
Jag har ingen aning om jag skulle gilla att vara biodlare men jag försöker se vilka möjligheter som kan finnas på just det här stället och de stora, kustnära hagmarkerna är lite speciella. Därför tänkte jag på hagmarkshonung. En grannhage tillhör en gård som inte är ekologisk men i övrigt är det långt till konventionellt brukad mark.