Hej!
Detta är kanske inte frukter som har någonting med självhushållning att göra. De är ju lite svåra att odla i vårt avlånga land.

Men jag vet ändå att det finns en del kunniga med mycket vetskap här inne, så jag hoppas kunna få ett svar på frågan i alla fall.
Jag har en bekant som är otroligt förtjust i Fun Light "Honeymelon Peach". Det var en "Summer Edition" som utgår ur sortimentet nu, så dels kommer min vän inte kunna köpa det mer, dels skulle jag självklart vilja glädja denne med ett något naturligare alternativ.
Så, jag skulle alltså vilja göra saft av honungsmelon och persika. Nu kan jag ingenting om saftning alls, proportionerna mellan honungsmelonen och persikan är ju något jag får testa mig fram till smak och behag, men när det kommer till fastheten i fruktköttet och sådant, lämnar de proportionerna mig som ett enda stort frågetecken.
Tips, idéer och förslag mottages därför tacksamt!
Tacksam för svar!
Linnea