Hej på er alla!

Det känns som om jag känner flera av er här redan men ni känner förståligt nog inte mig

Har smugit omkring här på forument det senaste halvåret och läst en hel del.
Min avsikt är att inom en period av ett till två år flytta ut till "landet" och starta uppfödning av kaniner för köttproduktion.
Jag har läst så mycket jag har kunnat/hittat och börjat planera för vad jag behöver, kostnader m.m. m.m.
Men jag har fortfarande några små

frågor jag skulle behöva er hjälp med för att få besvarade...
Hur tycker ni det fungerar att honor respektive hanar från flera olika kullar (2-3 stycken) gå tillsammans, från 8 veckor ålder och fram till slakt, i större burar/hagar/bås?
Hur stort skall eventuell redlådan vara i en produktionsbur?
Om ni har fem avelshonor, hur många av deras ungar (30-50 st) brukar i genomsnitt behöva separata burar efter åtta veckors ålder på grund av att de bråkar med de andra?
Om ni har fem avelshonor, hur många burar skulle ni avsätta för sjuka djur (i normalfallet)?
Hur stor volym är tre ton rabbfor? Behöver uppskatta hur många givor en bulkleverans ger.
Kan ni uppskatta hur stor mängd hö fem avelshonor, en avelshane och deras kullar (Fransk Vädur) förbrukar under perioden från brunst till slaktfärdiga djur?
Kan ni uppskatta hur stor mängd halm/spån/strö fem avelshonor, en avelshane och deras kullar (Fransk Vädur) förbrukar under perioden från brunst till slaktfärdiga djur?
Hur säkerställer man på bästa sätt, att givorna i flerdjursburar fördelas jämnt?
När ni tar in nya avelsdjur (utifrån, ej från egen besättning), hur går ni tillväga då med tanke på eventuell sjukdom/smitta? Karantän/provtagning/förebyggande medicinering?
Vad är normal tillväxttakt för ungdjur av Fransk Vädur från födsel fram till slakt? Tillväxttakten ökar med ålder givetvis men vad är normalt?
Vilket av följande alternativ ger enligt er bäst resultat (tillväxt respektive välmående djur)? Hålla kaniner i burar inomhus tempererat (14-18 grader), i burar inomhus vid utomhustemperatur (skiftande med årstid) eller i burar utomhus?
Enligt vilka kriterier väljer ni ut nya avelsdjur från er egen besättning?
Hur följer ni upp utvecklingen på era avelsdjur och deras avkomma (stambokföring?)?
Med för dagen regninga hälsningar
Stefan