Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Södermanland Hus eller torp i lantlig miljö önskas hyra  (läst 331 gånger)

tukia

  • Inlägg: 1
    • -
Södermanland Hus eller torp i lantlig miljö önskas hyra
« skrivet: 17 nov-18 kl 16:49 »
Vi söker ett åretrunthus att hyra tillsvidare i närheten av Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Järna eller Nyköping. Vi värderar naturen mycket så det är ett stort plus om det ligger i vacker miljö, i skogen eller nära sjö eller hav. Vi skulle också uppskatta en trädgård som vi kan sköta och där vi har lite möjlighet att odla. Huset behöver dock inte vara speciellt stort och allt är av intresse!

Vi som letar är en liten familj bestående av Emma, Daniel och snart tvåårige Svante. Vi har bägge fasta jobb, Emma som familjehemskonsulent och KBT-terapeut och Daniel som producent för ett musikernätverk och tankesmedja. På fritiden gillar vi att spela musik, odla (som sagt) och att vara ute och busa med Svante.

Vi kommer gärna och träffar er och tittar på huset över en kopp kaffe, så kan vi se hur det känns. 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser