Image

Nästa »
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Click the picture to view full size.
Dags för äpplen inkokta i ingefära och kanel. Tre syrliga och två lite sötare äpplen.
Lagen består av citronsaft, 4 st kanelstänger, 4 dl socker, 5 dl vatten och lite grövre riven ingefära.
När lagen kokat upp tillsätta 1 slät tsk kanelpulver.

Information om skaparen

Information

gäst

Postad04 nov-13 kl 15:07
Bredd × Höjd1024 × 768
Filstorlek166 KB
FilnamnKaneläpple_1.JPG
Visningar87
Betyg
Senast ändrad04 nov-13 kl 16:12
BBC embed code
HTML embed code
Direkt länk
Kommentarer Inga kommentarer
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

492 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser