Nästa »
Kanel- och ingefärskokta äpplen
Click the picture to view full size.
Dags för äpplen inkokta i ingefära och kanel. Tre syrliga och två lite sötare äpplen. Lagen består av citronsaft, 4 st kanelstänger, 4 dl socker, 5 dl vatten och lite grövre riven ingefära. När lagen kokat upp tillsätta 1 slät tsk kanelpulver.
Information om skaparen |
Information |
gäst
|
|
|
|
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media
Inloggade just nu
681 gäster, 1 användare
Dagg
|
Forum
Om tidningen Åter

- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning! Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen. Även om tidningen är fin... /Jeanette
Nya inlägg
Nytt i ditt landskap
För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer. Logga in eller registrera dig.
Nya annonser
|