Album

 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Album - Ägare: - 6 föremål
Flera äppelsorter med olika syror och smak inkokta med kanel och ingefära.
Items view: Normal view Filestack view
Sortera efter: ID Datum Titel Visningar Betyg | Ordning: Stigande Sjunkande
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Lock på och allt är klart.
Äpplena skall kokas i lag kort tid, värmen i burken innan den svalnar gör resten.
 124  1
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Plocka upp kanelstängerna och lägg två i varje burk.
Lägg över lika mycket klyftor i båda burkarna.
Fyll på med lag upp till ca 1 cm från kanten på burken.
 89
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
När äpplena varit med om ett uppkok med skum är de klara.
 105
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Lagen kokas upp.
 118
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Äpplena klyftas.
Så länge äpplen och klyftor ligger i kallt vatten går oxideringen långsammare (mindre bruna)
 94
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Dags för äpplen inkokta i ingefära och kanel. Tre syrliga och två lite sötare äpplen.
Lagen består av citronsaft, 4 st kanelstänger, 4 dl socker, 5 dl vatten och lite grövre riven ingefära.
När lagen kokat upp tillsätta 1 slät tsk kanelpulver.
 94
nov 04, 2013
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

650 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Å vilken härlig tidning
/Susanne

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser