Album

 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Album - Ägare: - 6 föremål
Flera äppelsorter med olika syror och smak inkokta med kanel och ingefära.
Items view: Normal view Filestack view
Sortera efter: ID Datum Titel Visningar Betyg | Ordning: Stigande Sjunkande
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Lock på och allt är klart.
Äpplena skall kokas i lag kort tid, värmen i burken innan den svalnar gör resten.
 114  1
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Plocka upp kanelstängerna och lägg två i varje burk.
Lägg över lika mycket klyftor i båda burkarna.
Fyll på med lag upp till ca 1 cm från kanten på burken.
 83
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
När äpplena varit med om ett uppkok med skum är de klara.
 101
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Lagen kokas upp.
 112
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Äpplena klyftas.
Så länge äpplen och klyftor ligger i kallt vatten går oxideringen långsammare (mindre bruna)
 87
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Dags för äpplen inkokta i ingefära och kanel. Tre syrliga och två lite sötare äpplen.
Lagen består av citronsaft, 4 st kanelstänger, 4 dl socker, 5 dl vatten och lite grövre riven ingefära.
När lagen kokat upp tillsätta 1 slät tsk kanelpulver.
 87
nov 04, 2013
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

510 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser