Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Söker en livskamrat för livet på landet  (läst 2984 gånger)

Ängshö

 • Inlägg: 1
  • Dalarna
Dalarna Söker en livskamrat för livet på landet
« skrivet: 22 feb-21 kl 21:51 »
Men hejsan!
Jag är en 37 årig jordnära kvinna. Stabil, lugn men även kreativ och lite busig. Söker dig som vill leva det enkla livet på landet med mig. Jag har inga barn men du får gärna ha.
Jag älskar handarbete och matlagning. Njuta av vad skogen ger som bär, svamp, örter,  ved, upplevelser, lugn. Tycker om att vara ute på sjön en fin sommarkväll. Samt rida och hundpromenader. Gillar trädgård och är inte rädd för att ta i och skita ner mig.
Du ska vara manlig, händig, lojal och trygg men ändå med glimten i ögat och med en räv bakom örat😉. Ska vara härligt att leva🌞.  Hör gärna av dig men jag har inte bråttom att finna kärleken den kommer när man minst anar det tror jag.

kristoffer

 • Inlägg: 4
  • -
SV: Söker en livskamrat för livet på landet
« Svar #1 skrivet: 23 feb-21 kl 10:15 »
Hej vart i landet befinner du dig?

iceman

 • Inlägg: 457
 • ät av livet innan livet äter dig
  • Dalarna
  • hoberget
SV: Söker en livskamrat för livet på landet
« Svar #2 skrivet: 13 jun-21 kl 07:47 »
vill du ha  alternativa vänner

så är vi ett killpar på grangärde finnmark

T och K
Lever  med kära maken på älskade Hoberg i Sunnansjö Ludvika Dalarna miljö och vänster aktivist) ... Bevarar fjällnära kor,  Jämtgetter,Gotlandskaniner, Hedemorahöns, till eftervärlden samt självhushåll...(genbank på  samtliga raser)

MuirHill

 • Inlägg: 5
  • Västergötland
SV: Söker en livskamrat för livet på landet
« Svar #3 skrivet: 11 maj-22 kl 15:40 »
 YessDamen.
Jag tror det kommer gå bra för dig, för visst kom Klas-Göran hem till fäbon igen, även om jäntan satt där hemma å vänta en stund. Värre för dem som väntar på Jesus.
 
Fäbostintans längtan blev som bekant stillad inom en överskådlig mansålder i jämförelse. Och där slog det till flertals. Om hon nu inte går och väntar på den nämnde? Inte kan någon sia om att han just kommer till Dalom heller. För enligt det blå häftet kommer han till att vara överallt på en gång samtidigt.
Men men hon skall ha förtröstan. För vem kan veta specifika tillfället när stunden inträffar "då man minst anar". Eller om du letar. Leta på det sista stället först om du vill hitta något du tappat. Har-re Hej
 

Gårdsman

 • Inlägg: 27
  • -
SV: Söker en livskamrat för livet på landet
« Svar #4 skrivet: 21 maj-22 kl 22:15 »
Hoppas du fick mitt PM


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

360 gäster, 2 användare
Tångräkan, LimJans

* Forum

* Om tidningen Åter-  Nya tidningen "goare" att läsa. Innehållet lika intressant som det varit de 14 år vi haft den. Lycka varje gång den kommer i lådan ! :-D
/Magdalena Gustavsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser