Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Söcker Lifskammerat tjej / och underbarer människor  (läst 1560 gånger)

Fendt714

  • Inlägg: 4
    • Småland
Småland Söcker Lifskammerat tjej / och underbarer människor
« skrivet: 11 jan-21 kl 21:50 »
Hej!
Jag skulle gärna vilja träffa en snäll, lugn och fin person som tycker om barn, djur och livet på landet. Du får gärna tycka om att jobba och har inget emot massa skit under naglarna.

Jag är en kille på 40 år och vanligtvis inget för finkläder eller häng i soffan utan tycker om att bygga, vara igång med olika projekt hemmavid eller där jag hjälper andra med t.ex. bygga, reparera, köra maskiner.

Om du kan backa med släp eller köra bilar som väger över 1,5 ton får du en extra kram. Jag lovar, jag är väldigt bra på att kramas också 😁. Du får i bästa fall även ha en gård, äga en eller flera grävmaskiner eller ha lastbilskörkort så att jag har något att leka med och som vi kan jobba ihop med.

Mina djur är en del av mitt liv just nu och jag älskar att träffa mycket människor. Jag är från Tyskland och har bott och arbetat på biodynamisk gård i Sverige i 15 år. Jag trivs bra här och talar flytande svenska men skriver desto värre tyvärr. Börjar gärna me ett samtal om du tror jag kan vara något för dig! 😊

Hör gärna av dig.
073-8062605

Du som har lust att träffa nya människor er ochså välkommen att höra av dig. 😊
« Senast ändrad: 11 jan-21 kl 22:17 av Fendt714 »

älgjägaren

  • Inlägg: 6
    • Småland
SV: Söcker Lifskammerat tjej / och underbarer människor
« Svar #1 skrivet: 13 jan-21 kl 00:06 »
Hej
Vi är en familj på två vuxna som är 58 och 53 år gamla, vi har varit gifta i 20 år och är naturmänniskor.
Vi har en gård med många djur som vi föder upp för oss och även säljer lite grann också.
I med att mannen i familjen har ett jobb på 100% så hinner ej frun i huset med allt, så vi söker en ärlig seriös medarbetare.
Ta gärna och hör av dig till oss om det intresserar dig.

mvh Älgjägaren

Täppan

  • Inlägg: 1
SV: Söcker Lifskammerat tjej / och underbarer människor
« Svar #2 skrivet: 04 aug-21 kl 23:42 »
Hej Philipp
Det är länge sedan du satte in annonsen, så kanske är den inte längre aktuell, men jag provar ändå.
Jag heter Yvonne och är en kvinna på 52 år., söker någon jordnära och snäll person att dela mina intressen med. Jag har två sibiriska katter som är innekatter men gärna skulle vilja bli utekatter, Har även en som som är 18 år som gillar landsbygden mer än stan. Mina intressen är mina djur och att odla egna grödor på min odlingslott.och att träffa vänner att umgås med och tex. äta middag med. Jag drömmer om ett torp eller en gård där jag kan odla egna grödor för självhushållning och kanske till och med ha någon bikupa och där jag får gräva och jobba med jorden. Det vore trevligt om det även fanns andra odlingsintresserade människor att dela intresset med. Jag älskar att arbeta med jorden och att så och skörda det man jobbat med under flera månader. Jag är nyfiken på permakultur och att odla hållbart med hjälp av det naturen ger. Jag  bor i en 3a utan balkong mitt i kalmar och har min odlingslott några kilometer hemifrån så det hade varit bra om det fanns möjlighet att odla närmre hemmet, helst på en gård eller ett torp.
Om du svarar så skickar jag dig mitt nummer så kan vi prata mer.
Vänlig hälsning Yvonne


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

366 gäster, 2 användare
magtob, Henrik Eriksson

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser