Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Fastighet vid Norska gräns, 6000 kvm söker intresserade av självhushållning  (läst 5858 gånger)

Kristin Johnsen

  • Inlägg: 1
Hej Johanna!

Jag har en dröm om att komma närmare Norge - min dotter med sambo bor i norra Norge, men kommer flytta söderöver. Själv längtar jag efter att åka längdåkningsskidor, odla egen mat (är mestadels vegetarian) och skulle väldigt gärna söka mig till ett deltidsjobb i Norge och vara "deltidsbonde". Kommer du själv att bo i fastigheten? Jag har en del erfarenhet av fastighetsskötsel, trädgårdsarbete och några år som lärare. Har en längtan efter att bo i någon sorts kollektivboende, men med möjlighet även till en god del privatliv. Fortsätter gärna skriva per mail, telefon, eller Messenger. Skriv jättegärna till kristin.johnsen2020@outlook.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

394 gäster, 7 användare (1 dolda)
Numera, Pullarius, busholle, malarmaster, Baskern, lasseis

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser