Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Enkelt boende att hyra sökes Halland/Skåne/Småland/Västra Götaland  (läst 702 gånger)

kvittret

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Hejsan!

Jag och min sambo söker ett enklare boende på landet att hyra. Vi är intresserade av odling, hantverk, mm och hoppas på att kunna bli mer självförsörjande i framtiden med regenerativ odling mm.

Är det någon som sitter på en liten pärla som behöver lite kärlek så tveka inte att höra av er till oss.

Allt gott
Anna & Pontus

Ida Sandborg

  • Inlägg: 1
Hej! Har ni hittat boende? Vi har ett fint torp med stora odlingsytor som vi önskar hyra ut då vi ska ut och resa under några år. Ligger 10 min utanför Åseda.

Sunniball

  • Inlägg: 2
    • Småland
Hej! Det är nog lite sent, men vi har ett  torp 3 mil väster om Kalmar som vi vill hyra ut i 2 år från sommaren 2021. Torpet ligger precis brevid en liten å och har stor trädgård och lite skog. God gemenskap i den lilla byn, och nära till ett litet samhälle med affär och bibliotek. Hör gärna av er!

Vänliga hälsningar,
Sunniva


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

263 gäster, 4 användare
bergh, Håkan B, Cayuga, Jesus Kristus Är Guds Ord

* Forum

* Om tidningen Åter- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser