Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne: Jämtland Gård uthyres i norra Jämtland  (läst 244 gånger)

jonnaob

  • Inlägg: 1
  • i skogen nära fjällen.
    • Jämtland
Jämtland Gård uthyres i norra Jämtland
« skrivet: 10 mar-23 kl 11:31 »
Gård uthyres i Frostviken, norra jämtland
.
Hus på ca 100 kvm, 3 sovrum, 2 toaletter. Nyrenoverat kök, matsal och vardagsrum. lite äldre standard på övriga rum och bad, men helt och fullt fungerande. Huset värms i nuläget med endast ved men kommer installera en luft-vattenvärmepump innan vintern, viss vedeldning kan nog vara bra även i framtiden om man vill spara lite el de kallaste perioderna.
.
Gården ligger i Mon ca 2 mil från Gäddede med närhet till sjö, skog och fjäll.
.
Den som hyr får också tillgång till stort tunnelväxthus samt stora möjligheter till odlingar på friland. Det finns också möjlighet att ha djur, finns färdigt hönshus med både inne och ute del. Kommer också finnas möjlighet att hugga sin egen ved i våran skog. Jakträtt på 25 ha samt fiskerätt ingår också i hyran.
.
Vi ser att de som hyr har planer på att bo här en längre tid, har bott i hus i förut och klarar att lösa mindre problem själva, droppande kranar, säkringar osv. Du ska ha en referens samt betala 3 månaders hyra i deposition.
.
Hyra 6500, kallhyra, tillkommer slamtömning, sophämtning, sotning osv. Finns möjlighet att att arbeta på huset mot hyresavdrag vissa månader, tex fasadmålning.
.
Om du är intresserad eller har frågor så kontakta mig på 0763448579

facebookannons för några bilder: https://www.facebook.com/groups/419776301959953/permalink/1240398136564428/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

277 gäster, 4 användare
per.martinsson, hofboss, Noss_enur, Trulsdotter

* Forum

* Om tidningen Åter- Rotade fram denna då ja nyss fått barn. Bra förklarat i "från tröja till blöja" som sagt.. gott o blandat!!!
/Sanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser