Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Experimentalfältets sviskon  (läst 1858 gånger)

Jacobski

  • Inlägg: 19
    • Södermanland
SV: Experimentalfältets sviskon
« Svar #20 skrivet: 20 okt-21 kl 18:36 »
Så du satte rotskotten i stängda påsar med såjord i botten?
Precis så. Jag klippte ett rotskott av plommon i fyra bitar och höll de i påsar med fuktig jord och de har alla nu växt ut egna rötter efter lite mer än en månad, jag har planterat ut en i en kruka på test och den växer bra nu under en bit plastflaska som ett miniväxthus då jag vill att den växer lite och inte går i vinterdvala.

Jag kollade mina andra päronsticklingar som vart i helt stängda påsar utan lufthål och de har redan skapat MASSIVA rötter efter 2 veckor! Skulle vilja säga nu att päron är ännu mer lättrotade än plommon. Man får passa sig för sorgmyggor extra mycket den här tiden på året då de inte har så mycket annat att välja på att lägga deras ägg i och deras larver kalasar gärna på späda växtrötter och deras blad! Så var redo med Provanto sprayen!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

308 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser