Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Ostfriesiska mjölkfår  (läst 2124 gånger)

Pamina

  • Inlägg: 15
    • Småland
Ostfriesiska mjölkfår
« skrivet: 07 apr-18 kl 10:21 »
Det pratades redan om att mjölkfår som finns i Sverige är sällsynta och drabbas av inavel. Nu finns kanske en chans att vi kan med hjälp av Svenska Fåravelsförbundet får in baggar till seminproduktion. Därför är det nödvändig, att alla som är intresserad i ostfriesiska mjölkfår hör av er hos Fåravelsförbundet. Även de som inte kan eller vill seminera själv hör gärna av er. Ni har ju tillfälle att köpa avelsdjur efter seminering.

Det är från veckobrevet som alla medlemmar får från Fåravelsförbundet:
Några besättningar med mjölkfår av hört av sig och önskat möjlighet att köpa semindoser av ostfriesiskt mjölkfår eller annan mjölkras. Vi ska titta på vad vi kan göra för att hjälpa till med detta. Finns det fler som är intresserade av mjölkras-semin? Tala om att ni finns, det kan spela roll. Till exempel genom ett mail till semin@faravelsforbundet.com.

Ricbot

  • Inlägg: 24
    • Uppland
SV: Ostfriesiska mjölkfår
« Svar #1 skrivet: 12 jul-21 kl 14:31 »
Bra info, kul att såna problem styrs upp.   Yess


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

345 gäster, 4 användare (2 dolda)
xaelanar, kretslopp

* Forum

* Om tidningen Åter- Otroligt mycket läsvärda artiklar. Jag väntar alltid med spänning på nästa nummer, en otroligt bra tidning!
/ Pia Elldalen

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser