Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Alternativare i Nås/Grangärde/Sunnansjö-trakten?  (läst 1366 gånger)

laolandsuggla

  • Inlägg: 36
    • Dalarna
Dalarna Alternativare i Nås/Grangärde/Sunnansjö-trakten?
« skrivet: 11 sep-22 kl 17:53 »
Social människa nyinflyttad (på deltid) i Nås skulle hemskt gärna vilja lära känna lite folk i Nås/Grangärde/Sunnansjö-trakten.

Intresserad av alla möjliga sorters hantverk, självhushållning (men lever inte så idag), djur, natur, vandring, biodling, hundträning, matlagning... listan är för lååång för att lista allt.  :D

Finns ni där ute? Hör av er!
 
Hantverksnörd, skogstroll, gla'skit, politiskt röd.

iceman

  • Inlägg: 455
  • ät av livet innan livet äter dig
    • Dalarna
    • hoberget
SV: Alternativare i Nås/Grangärde/Sunnansjö-trakten?
« Svar #1 skrivet: 18 feb-23 kl 12:44 »
Hej där

 Vi är ett killpar på Grangärde finnmark som bedriver ett småskaligt jordbruk och jobbar på att bli självförsörjande  vi bor på Hoberg  som är Ludvikas mest avlägsna och högst belägna by   välkommen att besöka oss

Tommy och Kent

Lever  med kära maken på älskade Hoberg i Sunnansjö Ludvika Dalarna miljö och vänster aktivist) ... Bevarar fjällnära kor,  Jämtgetter,Gotlandskaniner, Hedemorahöns, till eftervärlden samt självhushåll...(genbank på  samtliga raser)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

252 gäster, 3 användare
xaelanar, Bokesliden, ärt

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser