Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Övervintrade starka Buckfastavläggare säljes.  (läst 332 gånger)

Thomas_

  • Inlägg: 2120
  • Biodling sedan -94, Möbel/Finsnickare sedan -97.
    • Skåne
Skåne Övervintrade starka Buckfastavläggare säljes.
« skrivet: 26 feb-21 kl 10:48 »
Övervintrade starka Buckfastavläggare säljes. Avläggarna är på 6 ramar Lågnormal, med F1 Buckfastdrottning från 2020. Drottningarnas avkomma är fromma och produktiva arbetsbin, som har god städförmåga och lägsta möjliga svärmvilja.

Inköp av en övervintrad avläggare under april månad ger avkastning såsom honung och avläggare redan under det första året.

Avläggarna levereras i en komplett engångskupa av wellplast utan extra kostnad. Detta innebär att kunden sedan i lugn och ro kan flytta över ramar och bin till egna kupor hos sig. Lådan har plats för ett paket foderdeg ovanpå ramarna vid behov, och den sorteras som plastavfall i återvinningen.

Priset är 4 000:- inklusive moms per övervintrad avläggare.

Boka Era avläggare genom ett mail till thn.bisyssla@gmail.com Först till kvarn....

Egenföretagare som lever på bi, pollineringstjänster, avel och drottningodling, uthyrning av bisamhällen till företag och privatpersoner, honung, samt snickeriarbeten. Bedriver Buckfastavel sedan 25 års tid, och är lärare på Fristads Folkhögskolas utbildning i Yrkesbiodling.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

257 gäster, 6 användare
malarmaster, Ett svart får, Be, Jepsson, Kalla, curma

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser