Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  flytta nål på medlemskartan?  (läst 206 gånger)

m-t

  • Inlägg: 1
    • Västerbotten
flytta nål på medlemskartan?
« skrivet: 03 okt-21 kl 21:22 »
Hur flyttar man sin nål på medlemskartan?
Vi har flyttat mer än 100 mil och jag skulle vilja ändra på medlemskartan men det lyckas inte. Längst ner på medlemskartan står det att man ska trycka för att lägga till en nål och när jag gör det så kommer jag till "ändra i profil". Vid "medlemskarta" finns en ruta och när jag skriver den kommun jag flyttat till där, och sparar- så försvinner det jag skrivit. Jag har även försökt flytta nålen på kartan, men det går inte heller. Inte heller går det att bara ta bort nålen- för att sätta dit en annan på rätt plats. Hur gör man?

Hälsningar m-t

 

fri

  • Inlägg: 823
  • "den som är satt i skuld är inte FRI"
    • Östergötland
SV: flytta nål på medlemskartan?
« Svar #1 skrivet: 03 okt-21 kl 23:03 »
Jag trodde inte medlemskartan fans kvar


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

324 gäster, 3 användare
Ek, Thomas Lindberg, Radar

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser