Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Vackert sorterat tagel till hantverk säljes.  (läst 1094 gånger)

olausson

  • Inlägg: 5
    • -
Västergötland Vackert sorterat tagel till hantverk säljes.
« skrivet: 29 okt-23 kl 13:42 »
Tagel alltså hästhår från svansen, Tvättat och sorterat i olika färger. En stor säck. Säljes av miin mamma som gjort vackra tyger av det men som nu dessvärre inte kan väva mer. Hämtas i Ljungskile. Skriv eller ring till Johanna 0767611410. Jag har inga bilder för det är mörkt i källaren, men det är mycket och det är fint. Till någon som vekrligen uppskattar det.

Det finns även ca: 9 bananlådor med färgsorterade klippta matttrasor. Ihopsydda och i nzstan. Det är bara att sätta igång och väva! Lyx. Säljes ndast till någon som verkligen uppskattar det och använder det.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

290 gäster, 7 användare (2 dolda)
xaelanar, Nilla Fink, Numera, Luffsen, Agge Lennartsson

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser