Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Hus att hyra  (läst 1188 gånger)

Charlotte F

  • Inlägg: 1
    • -
Uppland Hus att hyra
« skrivet: 06 apr-23 kl 18:44 »
Vår son har bott i sin farmors sommarhus i 2,5 år och praktiserat självhushållning men i maj väntar nya utmaningar. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra med huset - det behöver en hel del omvårdnad t.ex. målning av fasad och fönster - men det kanske finns någon som vill ta över sonens stafettpinne så länge...? Vi själva kommer aldrig att bo där, så mycket vet vi, eftersom vi har eget sommarställe.
Huset är i två våningar med kök och vardagsrum på nedre botten och två sovrum på övre plan. Charmigt och med patina - vatten och avlopp, el, kamin och vedspis finns. WC, dusch och tvättmaskin finns i tillbyggnad på husets baksida.
2400 kvm plan trädgårdstomt varav några hundra kvm utgörs av odlingsbäddar. Bärbuskar och blommor. Ålderstigen lada med rum, vedbod, matkällare mm.
Huset är lugnt beläget i utkanten av samhället. Ca 5-10 minuters promenad till ICA-affär, bibliotek, skola, förskola och busshållplats med regelbunden förbindelse till Uppsala, Heby, Sala...

Skicka PM om intresse finns så berättar vi mer :)

Hälsning Charlotte

ace_n

  • Inlägg: 1
    • Uppland
SV: Hus att hyra
« Svar #1 skrivet: 12 aug-23 kl 21:49 »

Hej
Om aktuellt så intresserad
Vi kanske isf kan prata vidare undrar jag, åke
Ha de bra


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

341 gäster, 6 användare (1 dolda)
xaelanar, eremit1, von tratt, isa, fri

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser