Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Viltfågeläng  (läst 1240 gånger)

Tännlappen

  • Inlägg: 3160
    • -
Viltfågeläng
« skrivet: 14 jul-19 kl 05:26 »
 :D...Att anlägga en viltfågeläng är en easy fix...Jag tog min gamla potatisåker...Fräste och harvade med min Honda F400 tvåhjulstraktor så det blev nice...Köpt viltfågelfrön från Granngården....Strödde ut fröna,tog en kratta och myllade lite...Klart  Yess ...Resultat då tro...Fantastiskt...Har Rapphöns o Tyskhare...Gissa om humlorna gillar fältet...Tyska harens öron kan sticka upp bland blommorna  :D ... Såg även att tyskharen stod öga mot öga mot tuppen och samspråkade... Så med enkla medel kan man berika naturen....Räcker man tänker i mindre banor och inte får storhetsvansinne och ska göra hejdundrandets stora ängar...Tänk mindre och gör nytta... https://www.youtube.com/watch?v=o6kx4-YP3xE


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

276 gäster, 4 användare
xaelanar, mattiasj, skogaliten, Be

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser