Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Kurs i självhushållning 2024  (läst 224 gånger)

Kretsloppshuset Sunne

  • Inlägg: 1
    • Värmland
Kurs i självhushållning 2024
« skrivet: 08 aug-23 kl 14:25 »
Vill du vara en av deltagarna i en ny årskull med kretsloppor? Vi har tre månader kvar på årets kurs men det är dags att börja tänka på nästa års alternativa själar som vill spendera en odlingssäsong med oss på Kretsloppshuset och lära dig om ekologiskt byggande och mycket mycket mer. Välkommen med din ansökan till vår självhushållningsutbildning!

Utbildningen drivs i Klarälvdalens folkhögskolas regi och kursen är på Kretsloppshuset strax utanför Sunne i Värmland. Vår utbildning i självhushållning är ca 8 månader lång och följer odlingssäsongen. Sista ansökningsdag 15 oktober. Läs mer här:

https://regionvarmland.se/folkhogskolor/klaralvdalens-folkhogskola/vara-utbildningar/sjalvhushallning


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

273 gäster, 5 användare (1 dolda)
Berberis, Numera, addebadde, Lina Bodin

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser