Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Drakar och ungar  (läst 286 gånger)

Ankälskaren Olle

  • Inlägg: 1
    • -
Drakar och ungar
« skrivet: 14 dec-21 kl 20:10 »
Hej!
Jag ska starta med ankor men undrar om draken kan gå tillsammans med ungarna. Så att han inte dödar dem eller något sådant. En annan sak jag undrar är, hur ska man hålla deras vatten varmt på vintern. Ska ha minongankor och kanske myskankor.
Tacksam för svar :)

 

Själv är bäste dräng

  • Inlägg: 12484
    • Östergötland
SV: Drakar och ungar
« Svar #1 skrivet: 15 dec-21 kl 09:53 »
Det har inte varit något problem med draken och ungarna hos våra myskankor. Den största oredan hos ankorna är om man har ett gäng ungdrakar eftersom de blir lite översexuella i när de blir könsmogna. Det ger sig när de blir lite äldre.

Att hålla vatten öppet kan bli följdproblem, typ att de simmar in under isen om det är ett större vatten. Ett mindre vatten är det risk att du får bottenfrysning om du luftomrör, och värme kostar enligt mig för mycket. Vi byter badvatten i mindre baljor istället. Myskankor behöver inte bada varje dag.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

217 gäster, 7 användare
Storslöjd, karsan, kretslopp, lassejohansson22, Be, Bröd, Hans Hultén

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser