Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  ALLT OM KEFIR - NYBÖRJARE  (läst 1174 gånger)

EmilyRachel

  • Inlägg: 1
    • Skåne
ALLT OM KEFIR - NYBÖRJARE
« skrivet: 17 nov-21 kl 17:06 »
Hej,

Jag har just börjat odla kefir och vil gärna ha tips och idéer på vad en kan använda den till förutom att dricka, ha till gröt (el liknande) eller som efterrätt (med bär t.ex) samt använda i matlagningen.

Har läst någonstans att någon gjorde som ost på det, någon här som har koll på det? Går det att använda kefir för utvärtes bruk på kroppen, t.ex? Alla tips är välkomna!

Märker att min mage är lugnare sedan jag börjat äta kefir så vill gärna ta tillvara på den!

Tack på förhand!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

285 gäster, 3 användare
xaelanar, magtob, Berberis

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser