Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Slakta Myskanka ca 3,4 år.  (läst 1303 gånger)

Gkäll1

  • Inlägg: 25
    • Östergötland
Slakta Myskanka ca 3,4 år.
« skrivet: 31 okt-20 kl 19:50 »
Frågan är, hur blir köttet?
Är det värt det?

mattias_33

  • Inlägg: 1255
    • Hälsingland
SV: Slakta Myskanka ca 3,4 år.
« Svar #1 skrivet: 31 okt-20 kl 20:07 »
Såklart det är värt det.
Gäller bara att möra och koka långsamt. En same sa en gång till mig att kött ska antingen tillagas i 2 minuter eller över 2 timmar. Var väl sagt mellan tummen och pekfingret.
Koka ankan och gör en lämplig höstsoppa. Sjud den länge.
Målet är att inte slita ut sig i förtid med att jobba åt nån annan.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

543 gäster, 1 användare
Ljunghonung

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser