Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Skogsträdgården  (läst 158 gånger)

Tångräkan

  • Inlägg: 1326
    • Åland
Skogsträdgården
« skrivet: 22 maj-21 kl 08:57 »
Jag vill rekommendera "Skogsträdgården" av Philipp Weiss och Annevi Sjöberg.

Den är en handbok i hur man bygger upp en skogträdgård från grunden och hur man kan tänka långsiktigt när det gäller att odla ätliga perenna växter och gynna biologiska mångfald. Den blev utsedd till Årets trädgårdsbok 2018.

Samma författare har även gett ut boken "Fleråriga grönsaker - Upptäck, odla, njut" tillsammans med Daniel Larsson.

Dessa böcker kompletterar varandra fint. Vissa saker tas upp i båda medan annat bara finns i en av dem. De började skriva den förstnämnda men insåg att det var så stort projekt att de bestämde sig för att ge ut en bok med växtporträtt först, alltså Fleråriga grönsaker. Den blev också nominerad till Årets trädgårdsbok 2016.


Var dig själv, alla andra är redan upptagna.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser