Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Söker någon som kan renovera min lillstuga, bostad/plats för vagn+ odling finns  (läst 550 gånger)

Emma Svensson

  • Inlägg: 2
Hej
Där jag bor finns en del byggnader i behov av renovering. Först ut är en lillstuga som behöver helrenovering, del av fasad, innervägg/tak, dörrar, fönster, golv, ny murstock, sovloft mm. (yttertaket är gott skick) och söker nu någon som kan göra detta åt mig. Jag är öppen för dina idéer om utformning, material mm. Återbruk så långt det går såklart och viss tillgång på virke finns.

Enklare boende finns (som inneboende hos mig), eller om du har en egen vagn. Det här kan också vara ett bra tillfälle för dig som kanske vill bygga ett tiny house/något annat mobilt projekt och behöver extra inkomst under tiden. Finns också möjlighet att odla grönsaker under odlingssäsongen. Vi gör upp om detaljer som när i tid, lön, arbetsinsats/v, boende mm.

Jag ser helst att du har eget företag och såklart någon form av dokumenterad erfarenhet av renovering/byggnation.

Du når mig enklast på emma.m.svensson(a)gmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

207 gäster, 3 användare
donderboss, alternaiv, lasseis

* Forum

* Om tidningen Åter- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser